[pic=5_1280696138.jpg][pic=5_1280696112.jpg][pic=5_1280696088.jpg][pic=5_1280696064.jpg][pic=5_1280696040.jpg]VC Herentals voetbalde prima mee in de eerste helft. Het ging stevig in de duels en KFC Lille had het moeilijk met de goed voetballende bezoekers. VC Herentals dwong heel wat hoekschoppen af maar echt gevaar kwam daar niet uit voort. Jonas Verbert kreeg in de 42' een vrije kopkans maar zijn kopbal was verkeerd geplaatst en ging naast het doel. Aan de overkant lukte Janssen vlak voor de rust de 1-0. Hij kopte een voorzet van Heymans feilloos in doel. Na de rust voetbalde Lille met meer vertrouwen en VC Herentals hapte naar adem. De ingekomen Dimi Van Ende maakte een zware overtreding op Heymans en de vrijschop werd door Lenaerts feilloos in doel getrapt. VC Herentals kreeg dan een prima kans maar het schot van Simon Pauwels werd door doelman Danny Van Hove over de lat getipt.Lille liet VC Herentals niet los. De Langhe legde nog een voorzet af voor De Groef die de 3-0 lukte. Meteen wedstrijd gespeeld.